Middagje bowlen

28-12-2018

Even eens wat anders doen in de winter kan ook leuk zijn. We zien elkaar altijd in fietskleding en nu gewoon in de dagelijkse kleren. Voor bowlen hoef je niet in speciaal tenue te zijn. Wel gewone schoenen, maar geen klompen of voetbalschoenen met noppen daar mag je niet mee op de baan, verder mag alles.

De eerste jeugdleden kwamen binnendruppelen. De eerste was Lars met zijn vader en zoals afgesproken mocht men een broer of zus of vriend of vriendin mee nemen. Toen iedereen binnen was waren we met 5 kinderen en wat ouderen voor de begeleiding. De banen waren vrij dus we konden na wat uitleg gelijk beginnen. We waren bij Café Winners in Numansdorp. Wat er mooi is aan de banen, is dat niet alleen de goten net als bij veel banen dicht kunnen voor de jeugd, maar de banen ook wat korter zijn dan wedstrijdbanen.

Er werd fanatiek begonnen. Het was even wennen, de eerste ballen gingen nogal eens helemaal links of rechts en dan raak je niet veel pionnen. Na een minuut of 10 ging het beter en werden er al behoorlijk wat punten gegooid. Na 20 minuten mocht men wat te drinken bestellen. Even later kwam de ober het brengen maar men gaf zich maar nauwelijks tijd om te drinken. ´´Effe pauze jongens’’ werd er geroepen. Geen tijd, tussen het gooien door een slokje en gaan met die banaan (ballen). Het ging steeds beter en de eerste gooide een strike, de hoogst haalbare score. Zowat iedereen heeft wel één of meerdere strikes gegooid. Na een uur was het over met de pret en moesten we stoppen. We hebben een gezellige middag afgesloten en nog wat nagepraat onder het genot van een drankje. We waren iets eerder begonnen, dus we moesten even op de ouders wachten die ze weer op kwamen halen.

We zijn bij de familie Volmer in de garage wezen spinnen op de Tacx en gaan deze winter nog meer leuke dingen doen, dat krijg je nog te horen.

Flip

 

Hier onder een kort verhaaltje van Bas.

We hebben op zaterdagmiddag 15 december met de club gebowld. 5 kinderen deden mee en het was superleuk. We kregen wat snackjes en hebben wat gedronken. Het leukste vond ik toen ik een strike gooide. Martin en Flip waren er ook. We hebben het heel erg naar ons zin gehad. Aan het einde hebben we nog tikkertje gedaan.

 Trainers bedankt, Bas          

  

 

 

 
 

Nieuws

18-02-2019
Start2Bike

In samenwerking met het Hoeksche Waards Damespeloton zijn we dit jaar de Start2Bike locatie in de Hoeksche ... Lees meer »

17-02-2019
Wintertraining jeugd: Tacxtraining 12 februari

We zitten alweer in februari. Nog even, nou ja nog even en we gaan weer buiten fietsen.Nu half februari ... Lees meer »

13-02-2019
Jeugdwielertrainer worden iets voor jou?...

Wie zou binnen onze club een goede jeugdtrainer zijn? Of ben je dat misschien zelf? Ben of ken jij een ... Lees meer »