La Charly Gaul met MPcoach

02-07-2018

Beste sporters,

Op zondag 2 september is er in Luxemburg de 29st editie van cyclo La Charly Gaul. Deze prachtige toertocht/wedstrijd cyclo met de nodige hoogtemeters en mooie geasfalteerde wegen wordt gereden in het noorden, oosten en de regio klein Zwitserland. De heuvels zijn een stuk langer dan in Limburg,  de stijgingspercentage is acceptabel en varieert tussen de 4% en 7%. Wil je heerlijk sportief toeren dan is het parcours van 102 km uitdagend genoeg en de afstand niet te lang om na de rit een lekker koud biertje te kunnen pakken. Wil je liever een wedstrijd element met tijdregistratie of met de cyclo toppers iedere heuvel op knallen is daar de 162 km lange cyclo. Charly Gaul die in 1958 de Tour de France op zijn naam schreef kom je niet meer tegen, echter verschijnt er ieder jaar een van de gebroeders Schleck ten tonele waar tegen je lekker zou kunnen sparren.

Zaterdag 1 september vertrekken we vroeg om later in de middag de benen los te fietsen en overnachten we in Luxemburg/Duitsland. Zondag de rit en de terugreis naar huis. Mpcoach regelt de inschrijving, en de overnachting. Wil je meer informatie  verwijs ik je naar de link in de mail. Je kan tot zondag 8 juli reageren en aanmelden. Na 8 juli sluit ik de aanmeldingsdatum. Je hoeft niet per mail af te melden wanneer er geen interesse is. De prijs zal tussen 120-150 bedragen (excl reiskosten) en afhankelijk zijn welk hotel er beschikbaar is. De prijs is gebaseerd op inschrijving, overnachting (vol pension)en administratiekosten. Overige informatie voor de deelnemers volgt z.s.m.

Vr groet

Desmond Buyk

MPCoach.nl

 

NB: Wanneer je voor 8 juli niet kan beslissen kun je uiteraard zelf ook later inschrijven. Online registratie is namelijk tot 30 augustus mogelijk. Het is dan niet meer mogelijk je bij te voegen. 

http://www.lacharlygaul.lu/

 
 

Nieuws

18-02-2019
Start2Bike

In samenwerking met het Hoeksche Waards Damespeloton zijn we dit jaar de Start2Bike locatie in de Hoeksche ... Lees meer »

17-02-2019
Wintertraining jeugd: Tacxtraining 12 februari

We zitten alweer in februari. Nog even, nou ja nog even en we gaan weer buiten fietsen.Nu half februari ... Lees meer »

13-02-2019
Jeugdwielertrainer worden iets voor jou?...

Wie zou binnen onze club een goede jeugdtrainer zijn? Of ben je dat misschien zelf? Ben of ken jij een ... Lees meer »